Rólam

Lakberendezési blogként startolt a Nagyítás 2010 novemberében. Olyan képek kerültek fel rá, amelyek inspirálóan hatottak rám, ötletek, amelyeket kivitelezhetőnek találtam, amelyek szebbé tehetik a közvetlen környezetemet, az otthonunkat. Coco Chanel nyomán vallom, a divat változik, de a stílus örök (a lakberendezésben is)!
Nem szeretem a kocka, beskatulyázós ízlést, ezért egyik lakberendezési irányzat mellett sem kötelezem el magam. Hiszem hogy megfér egymás mellett skandináv ízlés eleganciája és az ipari stílus különcsége vagy a mediterrán romantikája és a vintage avítt hangulata.

Hét év után nemrég hagytuk magunk mögött olaszországi otthonunkat, amely még mindig nem olyan, amilyet szeretnénk, de majdnem : ) Erdélyi gyökerekkel, Magyar- és Olaszország után Berlinben vertünk tanyát, újra albérletben és újra távol a hazától és egy saját lakástól… Nomád lélekkel vallom, az út a lényeg, nem a cél. Ott az otthonunk, ahol a szívünk van és bármilyen környezetet lakályossá tehetünk egy kis odaadással és – nem feltétlenül anyagi – ráfordítással.

Időközben felkerült a blogra mindaz, ami engem egy pillanatra kiemelt a hétköznapokból – természetfotók, installációk, barkácsötletek, lélegzetelállító helyek és persze rengeteg ötletgazdag enterőr. A Nagyítás az én világom kivetítése, mindenik bejegyzés egy kicsit “haNgás”.
Ezúttal is köszönöm Nektek a sok pozitív visszajelzést, amelyek arra ösztönöznek, hogy újra meg újra megosszam Veletek, ami engem megérint. Olvassátok, nézzétek és ha tetszik, osszátok meg másokkal is!

Az inspiráció legyen veletek! : )) Berlini üdvözlettel,

haNga

 

haNga-2